به گزارش سافت گذر، طبق اعلام یکی از خبرگزاری ها، چند ویژگی جدید در حال آزمایش شدن برای دستیار هوشمند گوگل هستند. در حالی که ابتدا قرار بود گوگل اسیستنت تنها یک یاری رسان صوتی ساده باشد ولی حالا امکان استفاده از آن در نمایشگرهای هوشمند نیز وجود دارد. به هر حال، حالا گوگل می خواهد از امکانات گوشی ها بهره گرفته و توانایی های گوگل اسیستنت را ارتقا دهد.
آن طور که گوگل می گوید، Memory یک روش سریع برای ذخیره و یافتن اطلاعات و داده ها در یک مکان است. این شرکت مدعی شده که هر چیزی را می توان در Memory ذخیره کرد. از جمله این موارد می توانیم به محتواهای تصویری، لینک ها، اشیا، ایده ها، یادداشت های دست نویس، زنگ هشدار و . . . اشاره کنیم. با Memory می توان به صورت هوشمندانه محتواها و داده های گفته شده را یافت.
گوگل در این باره ادامه می دهد:«« Memory می تواند مقالات، کتاب ها، مخاطبان، رویدادها، برنامه های پرواز هواپیماها، لیست آهنگ ها، محصولات، دستورهای تهیه غذا، زنگ های هوشمند، رستوران ها، اسکرین شات ها، خریدهای اینترنتی، سریال ها، فیلم ها و وب سایت ها را ذخیره کند. با استفاده از گوگل اسیستنت و یا میانبر موجود در هوم اسکرین می توان این داده ها را ذخیره کرد. Memory حتی در زمینه ذخیره اطلاعات جانبی نظیر موقعیت مکانی، URLها و اسکرین شات ها نیز هوشمندانه کار می کند»».
به هر ترتیب همه چیز را می توان در Memory مشاهده کرد. این بخش را می توان در کنار Snapshot یافت. در واقع وقتی محتوایی از گوگل Docs، Sheets، Slides، Drawing، Forms، Sites و سایر فایل های آپلود شده در درایو را ذخیره می کنید، یک کارت مخصوص Memory مشاهده خواهد شد.
آن طور که گوگل می گوید، این داده ها بر اساس تاریخ دسته بندی می شوند و می توان با کشیدن انگشتان از گوشه پایین نمایشگر گوشی، پس از اینکه گوگل اسیستنت فعال شد، از آن استفاده کرد. البته آن طور که از اسکرین شات ها برداشت می شود، Memory هنوز رسماً عرضه نشده است.
منبع: phonearena.com